Care au fost filmele lunii martie 2019

Filme și Seriale

Martie este luna care face legatura cu blockbusterele de vara, incepand din aceasta luna fiind mai aproape de acestea. Mai multe filme vor aparea in aceasta luna, existand astfel un film pentru oricine. Luna aceasta vom vedea un film in care vom vedea prima eroina Marvel in actiune, acest film fiind sincronizat sa apara chiar de Ziua Femeii pe 8 martie.

Primavara da semne ca devine incet anotimpul preferat al regizorilor romani, multe filme romanesti iesind in aceasta perioada. De asemenea, un numar record de filme europene vin in intampinarea cinefililor in aceasta perioada.

Captain Marvel este unul dintre cele mai asteptate filme ale lunii martie. Captain Marvel este primul film Marvel cu o femeie in rol principal, filmul fiind o punte foarte asteptata pentru filmul Avengers care aparea tot anul acesta. Filmul va fi insotit de toate efectele speciale spectaculoase cu care ne-a obisnuit franciza.

Pe 18 marie va aparea in cinema Touch me, un film care se pare ca ne-a cucerit deja, el avand premiera mondiala la festivalul de la Berlin. Acest film a reusit sa castige al douilea Urs de Aur al Romaniei. Acest film este unul dificil care necesita o deschidere, dar si o bunavointa din partea celui care il vede. Povestea acestui film este despre Laura, care face terapie pentru a-si vindeca problema de intimitate.

In data de 22 martie va aparea Us, unul dintre cele mai bizare filme ale anului. Premisa filmului incepe destul de obisnuit, un cuplu alaturi de cei doi copii ai sai ajung intr-o casa de vacanta pentru a-si petrece timpul. Cu toate acestea, pe aleea din fata a casei apar intr-o noapte doua siluete, care le strica aceasta vacanta. Teroarea incepe sa se instaleze atunci cand cei din casa isi dau seama ca vizitatorii arata ca ei.

Tot in martie, dar la sfarsitul lunii, pe 29 apare si Dumbo, acest film fiind bazat pe animatie Walt Disney. Filmul este regizat de Tim Burton, el purtandu-ne in lumea circului. Aflam povestea celui mai mic elefant care s-a nascut cu niste urechi gigantice. Desi multi radeau de el datorita urechilor sale gigantice, el reuseste la un momentdat sa-si intinda urechile si sa-si ia zborul. Acest film are o distributie aparte, el fiind practic cel care incepe sa faca deschiderea filmelor de vara.

Toate aceste filme pot fi vizionate de oricine, ele fiind pe gustul tuturor, de aceea luna martie a filmelor va fi una reusita.

Lasă un răspuns