Cum ascundeți mesajele de pe WhatsApp

Chestii Utile

Precum orice alta aplicatie de chat de pe mobil, WhatsApp va da notificari pe ecranul principal, dar din fericire, exista posibilitatea de a dezactiva aceasta optiune. De cele mai multe ori, cineva va trimite un mesaj, iar pentru a vedea rapid mesajul respectiv, acesta va este afisat pe pagina principala a telefonului.

Puteti insa sa anulati aceasta optiune, mai ales atunci cand sunteti in unele circumstante si nu doriti ca cei din jur sa vada continutul mesajelor voastre. Exista si aceasta poisibilitate pentru voi, de aceea este o idee foarte buna sa o aveti in vedere.

Daca aveti putina rabdare, veti vedea ca nu va fi greu sa transformati notificarile legate de mesaje intr-o notificare discreta. Continutul notificarii respective nu va aparea. Nu va trebui sa va chinutii atat de mult pentru ca acest lucru sa se intample.

Imediat ce ati activat optiunea cu pricina, veti sti ca v-a scris un prieten. Cu toate acestea, va trebui sa intrati pe Whatsapp pentru a va accesa conversatia dorita. In cazul posesorilor de iphone, exista mai multe optiuni pentru a va atinge acest scop si a reusit sa va bucurati si voi de o astfel de optiune.

Prima varianta va functiona pe Android. Va trebui sa intrati pe Whatsapp si sa faceti un tap dreapta jos pentru a intra la setari. In functie de limbra pe care o aveti setata, intrati la Notificari sau Notification. Edista acolo o bifa mica situata in partea de jos a ecranului, aceasta avand optiunea de Show Preview sau Afisare Previzualizare.

Este important sa debifati optiunea cu pricina. Modificarile vor intra in vigoare in timp real. A doua varianta pe care o aveti la indemana astfel incat sa va bucurati de o astfel de functie este sa intrati la Settings, respectiv la Configurari. Veti ajunge in acel loc din ecranul principal al telefonului.

Nu uitati sa faceti tap pe Notificari, iar din lista stufoasa de aplicatii instalate, optati pentru WhatsApp. In partea de jos a ecranului veti avea o optiune numita Show Preview sau Afisarea previzualizarii, in functie de limba pe care o aveti selectata.

Optati in acel loc pentru Niciodata, in loc de Intotdeauna. Daca veti alege optiunea de „Cand esti deblocat”, atunci veti vedea continutul mesajelor, doar atunci cand veti avea terminalul deblocat si veti naviga prin meniuri. Atrunci cand telefonul este blocat, va aparea pe ecran doar o notificare discreta.

Lasă un răspuns