Islanda – un loc inedit

Locuri de Vizitat

Islanda este caracterizata prin ghetari, vulcani, dar si coloane de bazalt sau ape termale. Aceasta insula este un loc perfect pentru a va bucura de o vacanta inedita. Aici veti vedea o multime de cascade si curcubee, iar o aventura aici va fi cu adevarat speciala.

Frumusetea Islandei este un motiv pentru care turistii ajung aici pentru a se bucura de un concediu cat mai placut. Aici veti vedea drumuri foarte multe, nici o masina la orizont, dar si munti masivi, precum si foarte multe cascade.

Sunt multe de vazut in Islanda, locurile de explorat fiind inedite pentru orice tusrist. Chiar daca veti sta pentru mai mult timp, nu va fi de ajuns sa vedeti chiar tot ce va propuneti.

Cei mai multi dintre vizitatorii care ajung in Islanda, se orienteaza in special pentru zonele din sudul capitalei, si anume Reykjavik. Islanda aceasta nu va arata magia acestei insule, dar va va impresiona totusi frumusetea locurilor pe care le veti gasi, chiar si prin preajma capitalei.

Cascadele din zona de sud a insulei sunt incredibile. Acesta este motivul pentru care le puteti avea in vedere. Exista si o optiune pentru persoanele care petrec 7 zile aici si doresc sa faca un tur al insulei. Turul insulei va va oferi o imagine completa a acesteia.

Peisajele deosebite de pe traseu va vor cuceri, iar obiectivele turistice precum muntele din Game of Thorones va vor fascina cu frumusetea lor. Daca aveti mai mult timp de petrecut in Islanda, puteti sa mergeti chiar si in interiorul insulei. Pentru a merge intr-o astfel de aventura, va trebui totusi sa va inchiriati un van.

Aceasta experienta nu o veti uita prea curand si va veti bucura de toate frumusetile pe care Islanda le ofera. Mai ales daca mergeti in perioada cand veti putea vedea aurora, atunci veti vedea ca aceasta insula va fi cu adevart speciala.

Desi preturile par foarte mari de a ajunge in Islanda, pornind din Romania, lucrurile nu stau chiar asa, mai ales daca tineti cont de anumite aspoecte. Puteti astfel sa luati un bilet de avion pana la Londra, iar de acolo sa ajungeti pe insula dus-intors pentru doar 250 de euro.

Preturile de cazare in Islanda nu sunt mici, cu toate acestea, veti gasi niste cazari inedite. Aveti grija si la mancare, pentru ca si aceasta poate fi scumpa, dar daca mergeti intr-un supermarket sa va luati mancarea, veti putea face niste economii.

One thought on “Islanda – un loc inedit

  • Daca nu-l arata pe 123movies site, inseamna ca nu va fi proiectat in avanpremiera, incepand de marti sau miercuri vei putea rezerva. Si pana pe 12 iunie, mai e ceva, du-te sa vezi Superfast first. :trollface:
    Daca nu e distribuit de Odeon Cineplex, atunci va fi proiectat si la CCity. Din cate stiu, doar Fantastic Four nu va aparea acolo pe timpul verii.
    Iar San Andreas e slaban rau, daca esti fan Za’Pietroiu se merita, dar mai bine vezi Mad Max inca o data.

Lasă un răspuns